Vi tilbyr nå betaling med kredittkort på dagen

Vi har nevnt det tidligere på våre sider og vi kan godt gjenta det her: du har muligheten til å betale med kredittkort på dagen for våre tjenester hvis du ønsker det. Andre betalingsmetoder som kan anvendes er giro og overføring til bank.

Ved å implementere en mulighet til å betale med kredittkort har vi forsøkt å imøtekomme våre kunders forespørsel, og det er altså mange som har ønsket muligheten til å betale med slike kort.

Slike forespørsler tar vi naturligvis på alvor og vi ønsker å strekke oss så langt som mulig for våre kunder! Vi har full forståelse for at man ønsker å bruke kredittkort for å betale på nett og dette kommer som en naturlig konsekvens av det alle ekspertene sier.

Det handler selvsagt om trygghet når penger skal skifte hender på nett, og det er også mange som frykter konkurser og lignende. Til dette er kredittkortene uovertruftne, og det er altså derfor vi har gått til det skrittet og tilby denne betalingsløsningen.

Så med det håper vi nå at du ikke har noen frykt eller betenkeligheter med å bruke oss for å dekke dine behov, og at vi hører fra deg så snart som mulig!